UA-215561991-1
top of page
Moderni autotalli yhdelle autolle

Modernit autotallit

Yksilöllisesti muunneltavat Modernit autotallit ja katokset avaimet käteen asennettuna kautta maan.

Modernit autotallit ja katokset

SIIPI

ENEMMÄN KUIN AUTOTALLI

Siipi-mallisto Metso, Tikka ja Pääsky

Moderni Siipi -autotallimallisto vastaa tämän päivän tarpeisiin. Autoille on riittävästi tilaa ja pala palata lisättävät Arki ja Luksus -lisämoduulit sisältävät rentouttavan pihasaunan ja rauhallisen työhuoneen tai vaikkapa kauan haaveilemasi harrastustilan. Arki moduuleista löytyy lisäksi hyvät säilytystilat ja  fiksu jätteiden kierrätyspiste.

Tyyli, koko, kattomuoto ja sijoitettavat tilat ovat kaikki valittavissa erikseen, jolloin jokainen autotallirakennus on uniikki ja sinun tarpeisiin räätälöity.  

 

 Jokaiseen pohjakuvaan voit valita minkä tahansa tyylin, kattomallin ja ulkoverhouksen. Autotallit ja autokatokset sekä yhdistelmät viimeistellään aina yhdessä suunnittelijan kanssa.

METSO 

Modernit autotallit ja yhtenäinen vahva kuorikerros.

Haaveiletko pihasaunasta tai harrastetilasta?

Nyt se on helppo toteuttaa autotallin kanssa saman katon alle. Moderni autotallimallisto vastaa tämän päivän tarpeisiin ja on helposti toiveiden mukaan muunneltavissa.

Moderni autotalli ja autokatos

Kuva taiteilijan näkemys.

Tikka moderni autotalli

Kuva taiteilijan näkemys.

TIKKA 

Modernin autotallimalliston suunnittelun lähtökohtana oli luoda entisaikojen pihapiirin kaltainen tunnelma ja maksimoida koko piha-alueen käytettävyys. Autotallin lisäksi olevat lisätilat on helppo poistaa tai muuttaa toiseen käyttöön yhdessä myyjän kanssa.   

PÄÄSKY 

Minimalistinen Moderni autotallimallisto sopii suomalaiseen maisemaan. Kaikki ideamallit ovat helposti muunneltavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan yhdelle tai useammalle autolle. Lisätilat on helppo poistaa tai muuttaa toiseen käyttöön yhdessä myyjän kanssa.

paasky-p4-autotalli_edited.jpg

Kuva taiteilijan näkemys.

Moderni autotalli Metso M1

Haaveiletko pihasaunasta tai harrastetilasta?

Nyt se on helppo toteuttaa autotallin kanssa saman katon alle. Moderni autotallimallisto vastaa tämän päivän tarpeisiin. Autoille on riittävästi tilaa ja pala palata lisättävät Arki ja Luksus -lisätilat sisältävät rentouttavan pihasaunan ja rauhallisen työhuoneen tai vaikkapa kauan haaveilemasi harrastustilan. Arki moduuleista löytyy lisäksi hyvät säilytystilat ja  fiksu jätteiden kierrätyspiste.

ARKKITEHTI SAFA HEINI HIUKKA X NÄPPÄRÄ AUTOTALLIT

Siipi

ENEMMÄN KUIN AUTOTALLI

näppärä-autotallit ja arkkitehtitoimisto Kanttia2:n kanssa yhteistyönä suunniteltu SIIPI -autotallimallisto on enemmän kuin autotalli. Uusi upea moderni autotallimallisto tuo pihasaunan ja työhuoneen saman katon alle unohtamatta säilytys ja kierrätys ratkaisuja.

 

Heini Hiukka arkkitehti, SAFA, Kanttia2

Sauli Kosonen arkkitehti, SAFA, Kanttia2

Riitta Saastamoinen sisustustuunnittelija, Kanttia2

Toni Laitinen rakennusinsinööri, SROY

Moderi autotalli saunalla

Kuva taiteilijan näkemys.

Autotallin työtila

Kuva taiteilijan näkemys.

Autotallin työtila ja säilytys

Autotallin työtilana voi toimia myös toinen autopaikka ja lisää säilytys ja työkentelytilaa saa tasoilla, kaapistoilla ja hyllyillä.

bottom of page