UA-215561991-1
top of page
Moderni autotalli yhdelle autolle

Modernit autotallit

Yksilöllisesti muunneltavat Modernit autotallit ja katokset avaimet käteen asennettuna kautta maan.

Modernit autotallit ja katokset

SIIPI

ENEMMÄN KUIN AUTOTALLI

Siipi-mallisto Metso, Tikka ja Pääsky

Moderni Siipi -autotallimallisto vastaa tämän päivän tarpeisiin. Autoille on riittävästi tilaa ja pala palata lisättävät Arki ja Luksus -lisämoduulit sisältävät rentouttavan pihasaunan ja rauhallisen työhuoneen tai vaikkapa kauan haaveilemasi harrastustilan. Arki moduuleista löytyy lisäksi hyvät säilytystilat ja  fiksu jätteiden kierrätyspiste.

Tyyli, koko, kattomuoto ja sijoitettavat tilat ovat kaikki valittavissa erikseen, jolloin jokainen autotallirakennus on uniikki ja sinun tarpeisiin räätälöity.  

 

 Huom! Jokaiseen pohjaan voit valita minkä tahansa tyylin ja ulkoverhouksen. Autotallit ja autokatokset sekä yhdistelmät viimeistellään aina yhdessä suunnittelijan kanssa.

METSO 

Moderni autotalli ja yhtenäinen vahva kuorikerros.

Malli on muunneltavissa kevyemmällä julkisivun ilmeellä esimerkkinä Moderni M1.2 autotalli ja pyöräkatos samasta pohjakuvasta.

Moderni autotalli ja autokatos

Kuva taiteilijan näkemys.

Tikka moderni autotalli

Kuva taiteilijan näkemys.

TIKKA 

Modernit autotallit jossa suunnittelun lähtökohtana oli luoda entisaikojen pihapiirin kaltainen tunnelma ja maksimoida koko piha-alueen käytettävyys.  

PÄÄSKY 

Minimalistinen Moderni autotallimallisto sopii suomalaiseen maisemaan. Kaikki ideamallit ovat helposti muunneltavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan yhdelle tai useammalle autolle.

paasky-p4-autotalli_edited.jpg

Kuva taiteilijan näkemys.

ARKKITEHTI SAFA HEINI HIUKKA X NÄPPÄRÄ AUTOTALLIT

Siipi

ENEMMÄN KUIN AUTOTALLI

näppärä-autotallit ja arkkitehtitoimisto Kanttia2:n kanssa yhteistyönä suunniteltu SIIPI -autotallimallisto on enemmän kuin autotalli. Uusi upea moderni autotallimallisto tuo pihasaunan ja työhuoneen saman katon alle unohtamatta säilytys ja kierrätys ratkaisuja.

 

Heini Hiukka arkkitehti, SAFA, Kanttia2

Sauli Kosonen arkkitehti, SAFA, Kanttia2

Riitta Saastamoinen sisustustuunnittelija, Kanttia2

Toni Laitinen rakennusinsinööri, SROY

Moderi autotalli saunalla

Kuva taiteilijan näkemys.

bottom of page