UA-215561991-1
top of page

Etusivu  /  Siipi-autotallimallisto  /  Metso

METSO

ENEMMÄN KUIN AUTOTALLI

Modernit autotallit ja katokset 

Pohjakuva, katto ja julkisivu ovat muunneltavissa toiveidesi mukaan. Mallit ovat saatavana harja-, poikkiharja- ja lapekattona sekä vaaka- ja pystyverhotuna.

METSO M1 

Moderni autotalli kahdelle autolle + rentouttava pihasauna. Oleskelutilat on suunniteltu saunan yhteyteen ja katetulle terassille mahtuu hyvin palju tai poreallas. Oleskelutilan voi käyttää myös työhuoneena.

 

Malli on toteutettavissa kevyemmälläkin julkisivun ilmeellä mikäli yhtenäinen katto ja seinäkuori eivät ole mahdollista toteuttaa.

Moderni autotalli pihasauna

Kuva taiteilijan näkemys.

Moderni autotalli varasto

Kuva taiteilijan näkemys.

METSO M2

Moderni autotalli yhdelle autolle + varasto / työhuone. Läpikuljettavassa autotallissa terassi sijaitsee päädyssä ja avautuu pihalle päin. Terassit voivat olla avoimia tai suojaisia. Sisäänkäyntikatos nosto-oven edessä luo näyttävyyttä sisääntuloon ja antaa suojaa eri sääolosuhteissa. Malli on saatavissa myös autokatoksena. Kattomallit harja ja lapekatto, piiloräystäät / avoräystäät.

METSO M3

Moderni autotalli yhdelle autolle + työhuone + jätteiden kierrätyspiste. Uusissa autotalleissamme on valmiiksi suunniteltu jätteiden kierrätyspiste. Kierrätys on yksi tärkeimpiä asioita omakotitaloissa ja nyt se saadaan fiksusti sijoitettua autotallin yhteyteen. Malli voidaan toteuttaa myös autokatoksena. Piiloräystäät / avoräystäät.

Moderni autotalli työhuone

Kuva taiteilijan näkemys.

Moderni autotalli pihasauna

Kuva taiteilijan näkemys.

METSO M4 

Moderni autotalli kahdelle autolle + pihasauna ja terassi + varasto.  Julkisivun ilme on toteutettavissa myös puupaneelina, mikäli yhtenäinen peltikatto- ja seinäkuori eivät ole mahdollisia toteuttaa. Malli voidaan toteuttaa myös autokatoksena. Kattomallit: harja ja lapekatto. Piiloräystäät / avoräystäät.

METSO M5 

Moderni autotalli yhdelle autolle + erillinen työhuone / toimisto tallirakennuksen päädyssä. Julkisivu voidaan toteuttaa puupaneelilla, mikäli yhtenäinen peltikatto- ja seinäkuori eivät ole mahdollisia toteuttaa. Malli on saatavana myös autokatoksena. Kattomallit lape-, poikkiharja ja harjakatto. Piiloräystäät / avoräystäät.

Moderni autotalli työhuone

Kuva taiteilijan näkemys.

Moderni autotalli kahdelle autolle +pyöräkatos.

 

Metso M1.2 on muunneltu vedos Metso M1 mallista kevennetyllä ulkoasulla ilman saunaosastoa ja terasseja.

Moderni autotalli pyöräkatos

Kuva taiteilijan näkemys.

M1.2 kevennetty malli
Moderni autotalli työtila

Kuva taiteilijan näkemys.

Modernissa Metso M1.2 autotallissa on tilaa myös työskentelyyn, säilytykseen  sekä harrastuksille.

bottom of page