UA-215561991-1
top of page

Kaikki hoidettiin niin kuin oli luvattu ja sovittu.

Rakentaminen

Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti. Olemme rakentaneet jo yli 30 vuotta autotalleja kautta maan.

Autotallin ja autokatoksen rakentaminen

Autotallit ja katokset asennettuna kautta maan

Toteutamme autotallit ja autokatokset asennettuna kautta maan. Helppoa ja nopeaa, kaikki vastuut ovat selkeästi yhdellä toimijalla.

Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti

Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti. Olemme rakentaneet jo yli 30 vuotta yksilöllisesti räätälöityjä autotalleja ja katoksia ympäri Suomen avaimet käteen -palveluna.

Miten aloitat autotallin rakentamisen?

Autotallin rakentamisen alkuun pääset helpoiten ottamalla yhteyttä myyjään. Myyjä  neuvoo sinut alkuun ja olemme mukana projektisi kaikissa vaiheissa. Oma myyjä toimii henkilökohtaisena asiantuntijanasi, hän kuuntelee ja ehdottaa ratkaisuja – toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Suunnitelmien ja budjetin valmistuessa, sinulla on valitsemasi toimitusaste sekä mahdolliset lisäpalvelut esim. perustuspalvelu eriteltynä yhdelle sopimukselle. 

Paras hinta-laatusuhde

Laadukkaat, hyvistä materiaaleista valmistetut näppärä-autotallit ja -katokset kestävät huolettomina vuosikymmeniä. 30 vuoden kokemus autotallien ja katosten rakentamisessa näkyy rakennusten erinomaisessa laadussa ja laajassa toimitussisällössä.  Tutustu käyttämiimme tuotteisiin.

 

Tarjoamme sinulle huolettoman rakennusprojektin ja varmistamme katkeamattoman kuivaketjun.

Autotallit ja katokset asennettuna kautta maan.

Toteutamme autotallit ja katokset säältä suojaan ja avaimet käteen asennettuna kautta maan, tehtaan omien vastuullisten asentajien toimesta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus yksilöllisesti räätälöityjen autotallien rakentamisesta koko Suomen alueella.

Katso autotallien ja katosten toimitustavat tästä.

Moderni autotalli

Oma elementtitehdas Mikkelissä

näppärä-autotallien elementit valmistetaan omalla tehtaallamme Mikkelissä. Elementtituotanto ja laadunvalvonta on sertifioitu ja sille on myönnetty Finotrolin varmennustodistus.

Sertifikaatti on voimassa 20.04.2028 saakka.

finotrol-logo.png

Katkeamaton kuivaketju

Kuljetus ja asennus

näppärä-autotallien ja -katosten suurelementit valmistetaan sisätiloissa omalla tehtaallamme Mikkelissä. Valmiit elementit lastataan tehtaalta suoraan kuljetukseen sateelta suojattuina. Elementtien asennus tapahtuu tehtaan omien kokeneiden asentajien toimesta heti suoraan kuljetuksen saavuttua asiakkaan tontille. Näin varmistetaan elementtien katkeamaton kuivaketju.

Kaikki näppärä-autotallit -toimitukset asennetaan vähintään säältä suojaan ja suosittelemme kaikille tuotteillemme avaimet käteen asennusta.

Autotalli asennettuna

Metso M5 AT kuva taiteilijan näkemys.

kuivaketju

Mistä sinun autotalli on tehty?

Tutustu laajaan toimitussisältöömme. 

Varmistamme sinulle laadukkaat tuoteet ja hyvän rakennuskokemuksen vahvalla ammattitaidolla.

Toimitussisaltö
Autotallin asennus

Olemme luotettava kumppani

Luotettava kumppani

Kannamme vastuumme yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitamisesta ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmaan. 

https://www.tilaajavastuu.fi

Elmo

Asiakaskokemus

Kiiralla ja Elmolla oli oma vahva visio tulevasta autokatoksesta ja me toteutimme sen. Rakensimme heille täysin talon tyylin mukaisen autokatoksen 2019 Kouvolan asuntomessuille. Ulkoa pikimusta talo ja autokatos oli yksi asuntomessujen kiinnostavimmista kohteista. Katso video niin kuulet mitä mieltä he olivat rakennusprojektista ja kuinka kaikki meidän kanssa oikein meni.

Blogi

Autotalli Blogi

Ajankohtaista tietoa & inspiraatio ideoita

Ota yhteyttä myyntiin ja kerro millaisen autotallin tarvitset.

Kaikki mallit ovat yksilöllisesti muunneltavissa.

bottom of page