UA-215561991-1
top of page

Kaikki hoidettiin niin kuin oli luvattu ja sovittu.

Autotallit ja katokset asennettuna.

Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti. Olemme rakentaneet jo yli 30 vuotta autotalleja ympäri Suomen.

Autotallin rakentaminen

Autotallit asennettuna kautta maan

Toteutamme autotallit ja katokset avaimet käteen -asennettuna kautta maan. Helppoa ja nopeaa, kaikki vastuut ovat selkeästi yhdellä toimijalla.

Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti

Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti. Olemme rakentaneet jo yli 30 vuotta yksilöllisesti räätälöityjä autotalleja ja katoksia avaimet käteen -palveluna ympäri Suomen. 

Miten aloitat autotallin rakentamisen?

Autotallin rakentamisen alkuun pääset helpoiten ottamalla yhteyttä myyjään. Myyjä  neuvoo sinut alkuun ja olemme mukana projektisi kaikissa vaiheissa. Oma myyjä toimii henkilökohtaisena asiantuntijanasi, hän kuuntelee ja ehdottaa ratkaisuja – toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Suunnitelmien ja budjetin valmistuessa, sinulla on valitsemasi toimitusaste sekä mahdolliset lisäpalvelut esim. perustuspalvelu eriteltynä yhdelle sopimukselle. 

Paras hinta - laatusuhde

Laadukkaat, hyvistä materiaaleista valmistetut näppärä-autotallit ja -katokset kestävät huolettomina vuosikymmeniä. 30 vuoden kokemus autotallien ja autokatosten rakentamisessa näkyy rakennusten erinomaisessa laadussa ja laajassa toimitussisällössä. Tutustu käyttämiimme tuotteisiin ja toimitussisältöön.

 

Tarjoamme sinulle huolettoman rakennusprojektin ja varmistamme katkeamattoman kuivaketjun.

Autotallit ja katokset asennettuna kautta maan.

Toteutamme autotallit ja katokset säältä suojaan ja avaimet käteen asennettuna kautta maan tehtaan omien vastuullisten asentajien toimesta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus yksilöllisesti räätälöityjen autotallien rakentamisesta.

Katso autotallien ja katosten toimitustavat tästä.

IMG_7453.HEIC

Säältä suojaan asennus päivässä

Kaikki näppärä-autotallit ja katokset asennetaan aina vähintään säältä suojaan päivässä. Suosittelemme avaimet käteen -asennusta.

Oma elementtitehdas Mikkelissä

näppärä-autotallien elementit valmistetaan omalla tehtaallamme Mikkelissä. Elementtituotanto ja laadunvalvonta on sertifioitu ja sille on myönnetty Finotrolin varmennustodistus.

Sertifikaatti on voimassa 21.05.2023 saakka.

finotrol-logo.png
Moderni autotalli
Autotalli asennettuna

Metso M5 AT kuva taiteilijan näkemys.

Katkeamaton kuivaketju

Kuljetus ja asennus

näppärä-autotallien ja -katosten suurelementit valmistetaan sisätiloissa omalla tehtaallamme Mikkelissä. Valmiit elementit lastataan tehtaalta suoraan kuljetukseen sateelta suojattuina. Elementtien asennus tapahtuu tehtaan omien kokeneiden asentajien toimesta heti suoraan kuljetuksen saavuttua asiakkaan tontille. Näin varmistetaan elementtien katkeamaton kuivaketju.

Kaikki näppärä-autotallit -toimitukset asennetaan vähintään säältä suojaan ja suosittelemme kaikille tuotteillemme avaimet käteen asennusta.

kuivaketju
asentaja-2020_edited_edited.jpg

Olemme luotettava kumppani

Luotettava kumppani

Kannamme vastuumme yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitamisesta ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmaan. 

https://www.tilaajavastuu.fi

Mistä sinun autotalli on tehty?

Tutustu alla olevista linkeistä autotallien ja katosten laajaan toimitussisältöön. 

Varmistamme sinulle laadukkaat tuoteet ja hyvän rakennuskokemuksen vahvalla ammattitaidolla.

Toimitussisaltö

Asiakaskokemus

Kiiralla ja Elmolla oli oma vahva visio tulevasta autokatoksesta ja me toteutimme sen. Rakensimme heille täysin talon tyylin mukaisen autokatoksen 2019 Kouvolan asuntomessuille. Ulkoa pikimusta talo ja autokatos oli yksi asuntomessujen kiinnostavimmista kohteista. Katso video niin kuulet mitä mieltä he olivat rakennusprojektista ja kuinka kaikki meidän kanssa oikein meni.

Elmo
Blogi

Autotalli Blogi

Ajankohtaista tietoa & inspiraatio ideoita

Ota yhteyttä myyntiin

Kaikki mallit ovat yksilöllisesti muunneltavissa.

bottom of page