UA-215561991-1
top of page
Moderni autotalli

Valitse oma unelmiesi autotalli

Tyyli, koko, autopaikkojen määrä, kattomuoto ja sijoitettavat tilat ovat kaikki valittavissa erikseen.

Mallisto

Modernit autotallit ja Classic-mallisto

Tutustu mallistoon ja valitse mieleisesi autotalli/autokatos/yhdistelmä ja pohjaratkaisu. Kaikki ideamallit ja pohjaratkaisut ovat helposti muunneltavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Jokaiseen pohjakuvaan voit valita mieleisesi tyylin ja ulkoverhouksen. Pystymme toimittamaan autotallit ja katokset myös talosi tyylin mukaan. Myyjämme kertoo sinulle mielellään lisää muutos mahdollisuuksista, toimitussisällöstä ja käyttämistämme tuotteista sekä autotallien toimitustavoista. 

Autotallit ja autokatokset viimeistellään halutessasi päärakennuksen tyylin mukaan.

Toteutamme mallistosta myös riviautotalleja ja pyörävarastoja taloyhtiöille.

Modernit autotallit

Lanseerasimme uuden modernin Siipi - autotallimalliston perinteisen näppärä-autotallit malliston rinnalle. Siipi on autotallin lisäsiipi johon on helppo valita haluamasi Arki ja Luksus toiminnot. Katso parhaat ideat autotallisi suunnitteluun ja toteutukseen.

Arki - säilytys, työhuone, paja ja kierrätys

Luksus - pihasauna, oleskelutilat ja terassit

autotalli yhdelle autolle

Kuva taiteilijan näkemys.

Näppärä_Autotallit_AT5M_edited.jpg

Autotallit ja katokset jokaiseen pihaan

Classic-Mallisto

Tutustus helposti muunneltavaan Classic valmis mallistoomme ja inspiroidu! Mallistosta löytyy yli 40 autotalli ja autokatos ratkaisua. Autotallitoimitus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Autotallit ja katokset asiakkaan omista suunnitelmista

Toteutamme autotallit ja katokset myös asiakkaan omista kuvista ja suunnitelmista. Lähetä meille oma suunnitelmasi, niin laskemme sinulle tarjouksen, sekä autamme myös suunnittelussa.

autotallin sisustus
Moderni autotalli Metso M1

Haaveiletko pihasaunasta tai harrastetilasta?

Nyt se on helppo toteuttaa autotallin kanssa saman katon alle. Moderni autotallimallisto vastaa tämän päivän tarpeisiin. Autoille on riittävästi tilaa ja pala palata lisättävät Arki ja Luksus -lisätilat sisältävät rentouttavan pihasaunan ja rauhallisen työhuoneen tai vaikkapa kauan haaveilemasi harrastetilan. Arki moduuleista löytyy lisäksi hyvät säilytystilat ja  fiksu jätteiden kierrätyspiste.

Ota yhteyttä myyntiin ja kerro millaista autotallia tai katosta tarvitset.

Suunnittelemme autotallit ja katokset toiveidesi mukaan.

bottom of page