UA-215561991-1
top of page
  • Writer's picturenäppärä-autotallit

Tästä autotallista tuli bängeri!

Moderni autotalli Tikka T4 autotalli + autokatos + työhuone + fiksu kierrätyspiste + katettu terassialue lisää rakennuksen viihtyisyyttä ja käytettävyyttä kun kulku eri tilojen välillä tapahtuu katoksen suojissa.


Valitse tilat elämäntilanteesi mukaan

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetun autotallin elinkaari on pitkä ja tilat voidaan konvertoida myöhemmin oman elämäntilanteen mukaan muuhun käyttöön.


Lisätilat: Arki ja Luksus

Autotallin kanssa saman katon alle voit valita työhuoneen, toimiston, säilytystilat, ison varaston, pajan, harrastetilan, harrastustilan, Spa osaston pihasaunalla, poraltaalla ja oleskelutiloilla. Tilat voit myöhemmin konvertoida muuhun käyttöön.


Vinkkinä: kannattaa laittaa vesi, sähkö ja viemäröinti jo rakennusvaiheessa valmiiksi.Modernit autotallit Tikka T4 sivusta ajettava kahden auton autotalli - katos - yhdistelmä työhuoneella.


Helposti pala palalta muunneltava mallisto

Rakennuksen kaikki tilat ovat helposti muunneltavissa toiveiden ja tarpeen mukaan yhdessä myyjän kanssa. Valitse lopuksi rakennuksen tyyli ideamallistosta. Toteutamme kaikki autotallit ja katokset sekä muut yhdistelmät halutessasi myös täysin talosi tyylin mukaan.


Kaikki näppärä-autotallit viimeistellään aina yhdessä suunnittelijan kanssa.


Modernit autotallit mallistomme on arkkitehtitoimisto Kanttia2:n kanssa suunniteltu.

Heini Hiukka arkkitehti, SAFA, Kanttia2

Sauli Kosonen arkkitehti, SAFA, Kanttia2

Riitta Saastamoinen sisustustuunnittelija, Kanttia2

Toni Laitinen rakennusinsinööri, SROY näppärä-autotallit


SIIPI-MALLISTO

Uusi upea Modernit autotallit SIIPI-Mallisto toi ensimmäisenä Suomessa pihasaunan porealtaineen ja työhuoneen oleskelutiloineen autotallin kanssa saman katon alle unohtamatta säilytys ja kierrätys ratkaisuja. Mallisto suunniteltiin ja konseptoitiin vuonna 2020.


41 katselukertaa

Comentários


bottom of page