UA-215561991-1
top of page
  • Writer's picturenäppärä-autotallit

Autotallin Arki ja Luksus toiminnot

Toteutamme autotalliunelmia toiveiden mukaan. Nyt voit helposti lisätä autotallin kanssa saman katon alle saunan, porealtaan, paljun tai vaikkapa ne kaikki.

Etätyöskentelyn lisääntyessä halutaan yhä enemmän rakentaa autotallin kanssa saman katon alle myös rauhallisia työhuoneita ja leponurkkauksia.


Arki moduuleista löytyy työhuoneiden ja kotitoimistojen lisäksi harrastustilat, työtilat, paja ja säilytys sekä Fiksu jätteiden kierrätyspiste vaihtoehdot.


Suunnittelimme Metso M1 malliin spa saunaosaston ja viihtyisän työpisteen sekä pienen lepo nurkkauksen jossa on hyvä rentoutua saunan jälkeen tai työpäivän lomassa.


Miltä kuulostaa, olisiko tässä juuri sinulle sopiva vaihtoehto?Kuvan malli Metso M1 autotalli + Luksus päätymoduuli pihasaunalla + oleskelutilat/ työhuone. Kuvat taiteilijan näkemys.


Metso autotallimallistomme tyyli (kuori) on vahva ilmeinen ja ulkoverhouksessa on käytetty voimakasta kontrastiaa materiaalien valinnoissa ja väreissä. Autotalli on saatavana myös ilman Luksus lisämoduulia (sauna ja työhuone +leponurkkaus) ja kattomalli on toteutettavissa normaalilla harja- tai lapekatolla sekä pysty- tai vaakaverhottuna.4 katselukertaa

Comentários


bottom of page