UA-215561991-1
top of page
  • Writer's picturenäppärä-autotallit

Autotallit ja katokset avaimet käteen asennettuna

Autokatokset talosi tyylin mukaan yksilöllisesti räätälöitynä.


Kuva Kouvolan Asuntomessuilta 2019, toteutimme autokatoksen asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta.Toimitusvaihtoehdot

Avaimet käteen asennus ja säältä suojaan asennus.

Autokatos asennetaan aina vähintään säältä suojaan tehtaan omien vastuullisten asentajien toimesta.


Kuljetus

Tarjouksemme sisältää myös elementtikuljetuksen ja nostoautopalvelun.


Katkeamaton kuivaketju

näppärä-autotallien ja -katosten suurelementit valmistetaan sisätiloissa omalla tehtaallamme Mikkelissä. Valmiit elementit lastataan tehtaalta suoraan kuljetukseen sateelta suojattuina. Elementtien asennus tapahtuu heti suoraan kuljetuksen saavuttua asiakkaan tontille. Näin varmistetaan elementtien katkeamaton kuivaketju.


Asennamme kaikki autotallit ja katokset sekä yhdistelmät säältä suojaan päivässä.


Perustukset

Meiltä saa myös autotallien ja autokatoksen perustukset. Perustusvaihtoehdot on valittavissa tonttiolosuhteiden mukaan. Tallitilauksen mukaan tulevat piirustukset

Projektin edetessä suunnitteluun saatte kaikki piirustukset rakennuslupaanne varten asemapiirrosta lukuunottamatta. ​Pääsuunnitelmat: pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirros (ei asemapiirrosta). Rakennesuunnitelmat: perustusmittapiirros, perustusleikkaus ja detaljit sekä rungon mittapiirros, detaljit ja kattotuolilaskelmat. Meiltä saat myös energiatodistuksen, joka vaaditaan erillisille yli 50 neliömetrin moottoriajoneuvosuojille eli suurille autotalleille ja varastorakennuksille. Lupapiirrokset kuitattuna pätevöityneen suunnittelijan allekirjoituksella. Sähköisessä lupahakemuksessa kuittaukset myös sähköisesti. Pääsuunnittelijan tehtävät ovat myös mahdolliset meidän kautta mikäli rakennushanke koskee vain autotallin rakentamista.


Miten aloitan autokatoksen rakentamisen?

Ota yhteyttä myyjäämme tai pyydä tarjous


Myyntimme auttaa projektinne alustavissa kysymyksissä liittyen lupiin ja määräyksiin. Projektin edetessä suunnitteluun saatte kaikki piirustukset rakennuslupaanne varten asemapiirrosta lukuunottamatta. Mahdolliset palosuojaukset sekä muutokset täsmennetään asiakkaalle luonnosvaiheessa. Näin saadaan juuri asiakkaan ja rakennuspaikan vaatimuksiin sopiva toteutus.


Myyjä on lähin yhteyshenkilösi, hän kulkee rinnallasi koko rakennusprojektin ajan ja voit kysyä häneltä kaikista projektiin liittyvistä asioista.


Meidän kanssa rakennat helposti ja turvallisesti.


Yhteistyöterveisin Toni Laitinen

näppärä-autotallit autotallien ja katosten suunnittelija

163 katselukertaa

Comentarios


bottom of page