Olemme rakentaneet jo yli 30 vuotta näppärä-autotalleja.

 

"Tarinamme alkoi vuonna 1988, kun ensimmäinen näppärä-autotalli rakennettiin Pertunmaalle. Se oli iso paritalli ambulanssille", muistelee Timo Laitinen näppärä-autotallit tuotemerkin isä.

"Aikana ennen internettiä kiersimme paljon messuilla ja rautakauppojen tapahtumissa. Aito mallisto esiteltiin yleisölle livenä paikanpäällä. Sitä varten rakensimme messulavetin, jolla oli helppo kierrellä pitkin Suomea."
 

Timo Laitinen 1988 näppärä-autotallit tuotemerkin isä.


"Tuotekehitys ja tuote ovat aina olleet minulle hyvin rakkaita. Tuotteen on oltava hyvä ja sen on vastattava myyjän lupauksia. Myyntilupausten on täytyttävä 100%, se on meille kunnia-asia ja siitä on pidettävä kiinni", hän jatkaa.

 Miten tuotanto on muuttunut? 
"Meillä palvelun laajuus on kasvanut ja asiakkaat ovat nykyään valmiit satsaamaan kokonaisvaltaiseen avaimetkäteen palveluun, johon kuuluu suunnittelu, perustukset ja autotallien asennus kautta maan, tämän lisäksi autamme ja neuvomme myös rakennuslupa-asioissa", kertoo Timo.

Vuodesta 2014 näppärä-autotallit merkkiä on luotsannut Timon vanhin poika Toni Laitinen ja mukana yrityksessä on myös nuorin poika Joni Laitinen
 

Asiakaslupaus

Takaamme asiakkaillemme toimivat ja laadukkaat autotalliratkaisut. 30 vuoden työ ja ammattitaito ovat antaneet hyvän näkemyksen suomalaiseen arkkitehtuuriin ja näin olemme tuottaneet kysynnän mukaisen muunneltavan autotallimalliston eri kaava-alueille. Toteutamme autotallit yksilöllisesti sinun toiveittesi mukaan, joko muunneltavan valmis autotallimallistomme pohjalta tai asiakkaan omista suunnitelmista ja piirrustuksista. Laajan ulkoverhousvalikoimamme ansiosta näppärä-autotallit yhdistyvät saumattomasti pihan muihin rakennuksiin ja ympäristöön.
 

Koe kanssamme rakentamisen helppous ja turvallinen rakennusprojekti. 

Kun valitset näppärä-autotallit, saat samalla vastuullisen ja turvallisen kumppanin koko rakennushankkeesi ajaksi. Kannamme vastuumme yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitamisesta ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmaan.

https://www.tilaajavastuu.fi


Hyvä työnjälki tekijäänsä kiittää.
 

Luotettava Kumppani –yritys
Näppärä Autotallis