Autotallit asennettuna.
Talvitoimitukset 2021 

 

  • Säältä suojaan asennus
  • Avaimet käteen asennus

 

Asennuspalvelu 

Autotallien asennukset kautta maan. 

Säältä suojaan asennus

Tallitoimituksemme tulevat vähintään säältä suojaan asennettuna tehtaan toimesta. Asennukseen sisältyy nostoauton palvelu. Kun toimitus saapuu tontille, asennamme elementit suoraan paikoilleen. Säältä suojaan asennuksessa asennamme seinien suurelementit, pilarit, palkit, kattotuolit, aluskatteen ja aluskatteen päälle tuulirimat. Säältä suojaan asennus kestää 1 päivän. Tehtaan omat vastuulliset asentajat huolehtivat ja varmistavat laadukkaan rungon asennuksen yleisten rakennusvaatimusten ja seftifikaatimme mukaisesti.

 

Avaimet käteen asennus

Suosittelemme avaimetkäteen asennusta, jossa tehtaan omat vastuulliset asentajat huolehtivat toimituksen valmiiksi. Helppoa ja nopeaa sekä kaikki vastuut ovat selkeästi yhdellä toimijalla.

Tallirakennus valmiina käyttöön. 

Asiakkaalle jää lopullisten pintamaalausten suorittaminen ulkopuolisille puuosille ja sisäpuolen maalaustyöt. Jotta rakennuksen julkisivu ei joudu sään vaikutuksille alttiiksi suosittelemme myös räystäskourujen ja syöksytorvien asentamista. Lumiesteet pitää asentaa katolle niille kohdin, jossa putoavasta lumesta on vaaraa ihmisille tai muuten haittaa pihan käytölle. Asennuksen läpivientiaika on maksimissaan 3 viikkoa pystytyksestä. Mahdolliset erityistyöt esim sähkötyöt voimme aikatauluttaa yhteistyössä asiakkaan sähköurakoitsijan kanssa.

 

Vastaava työnjohto

Myös tallirakennustyömaalla tulee olla nimetty ja rakennusvalvonnan hyväksymä työnjohto, jolla on riittävä pätevyys hoitamaan tehtävää. Kysy tarvittaessa palvelua myynnistämme.

 

 

Luotettava Kumppani –yritys
Näppärä Autotallis