Säältä suojaan asennus

Avaimet käteen asennus

Vastaava työnjohto

Asennuspalvelu

 

Säältä suojaan asennus

Suosittelemme tallitoimitukseemme vähintään säältä suojaan asennusta tehtaan toimesta. Asennukseen sisältyy nostoauton palvelu. Kun toimitus saapuu tontille, asennamme elementit suoraan paikoilleen. Säältä suojaan asennuksessa asennamme seinäelementit, pilarit, palkit, kattotuolit, aluskatteen ja aluskatteen päälle tuulirimat. Säältä suojaan asennus kestää 1päivän.

 

Avaimet käteen asennus

Tallirakennus valmiina käyttöön. Asiakkaalle jää lopullisten pintamaalausten suorittaminen ulkopuolisille puuosille ja sisäpuolen maalaustyöt. Jotta rakennuksen julkisivu ei joudu sään vaikutuksille alttiiksi suosittelemme myös räystäskourujen ja syöksytorvien asentamista. Lumiesteet on hyvä asentaa katolle niille kohdin, jossa putoavasta lumesta on vaaraa ihmisille tai muuten haittaa pihan käytölle. Asennus on valmis noin 1-2 viikossa tallimallista riipuen.

 

Vastaava työnjohto

Myös tallirakennustyömaalla tulee olla nimetty ja rakennusvalvonnan hyväksymä työnjohto, jolla on riittävä pätevyys hoitamaan tehtävää. Kysy tarvittaessa palvelua myynnistämme.

 

 

Luotettava Kumppani –yritys
Näppärä Autotallis