Välimaalaus sävytettynä kaupan päälle!


Tarjoamme autotallien talvitoimituksiin 1.1.-31.3.2021 ulkoverhouksen välimaalauksen sävytettynä kaupan pälle!

 


Tarjouspyyntölomakkeet
Tarjouspyyntölomakkeet löytyy jokaisen yksilöllisesti muunneltavan valmis autotallimallin alapuolelta.

Tarjouspyyntö autotallit omista suunnitelmista lomake löytyy täältä
Toteutamme autotallit ja katokset myös asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta sekä valmiista kuvista, autamme myös suunnittelussa.

Autamme myös rakennuslupa-asioissa.
 Mikäli sinulla ei ole rakennuslupaa vielä, voit tehdä rakennuslupaehtoisen tilauksen.


Välimaalaus

Välimaalatut ulkoverhouspaneelit on pohjamaalattu ja pintamaalattu kertaalleen valmistajan tehtaalla. Tehtaalla tehty pintamaalaus suojaa puuta auringolta ja vedeltä jo rakennusvaiheessa. Pohjamaalaus ehkäisee myös puun sinertymistä ja homeen kasvamista.


Edustava ulkoasu jo rakennusvaiheessa

Pintamaalauksen ansiosta autotallin julkisivu on edustava jo rakennusvaiheessa. Pintamaalatulla paneelilla saat heti lopullisen sävyn ja paneeleiden viimeistelymaalaus kuluttaa vähemmän maalia valmiin pintamaalikerroksen ansiosta. Ulkoverhouspaneeleita valmistetaan ulkomaalikarttojen sävyissä. 

Naulankannat jäävät päältänaulauksessa näkyviin valmiille puupinnalle ja ne tulee maalata huolellisesti puupinnan säänkestävyyden takaamiseksi.
Maalaa ulkoverhouspaneelit 18 kuukauden kuluessa asentamisesta. Huolellisesti maalatun julkisivun huoltomaalausväli on 10-20 vuotta.

 

Talviasennus

näppärä-autotallit suurelementit valmistetaan omalla tehtaalla Mikkelissä. Elementtituotanto ja laadunvalvonta on sertifioitu. Valmiit autotalli ja autokatos -elementit lähtevät kuljetukseen hyvin suojattuina tehtaalta suoraan asiakkaan tontille. Tehtaan omat asentajat ovat valmiina paikan päällä odottamassa kuljetusta ja aloittavat heti säältäsuojaan asennuksen. Näin turvaamme katkeamattoman kuivaketjun. Suosittelemme kaikille tuotteillemme avaimet käteen asennusta. 


Ota yhteyttä myyntiin ja sovi autotallillesi talvitoimitusaika!
Lisätietoja ja talvitoimitusaikoja 1.1-31.3.2021 voit kysyä myös suoraan myynnistä.

Timo Laitinen 

Puh. 040 566 7348
myynti@nappara-autotallit.fi 
Luotettava Kumppani –yritys
Näppärä Autotallis