Rakentaminen

 

Toteutamme autotallitoimitukset kautta maan.

Helpoin tie rakentaa oma autotalli on ehdottomasti avaimet käteen palvelumme: suunnittelupalvelu, perustuspalvelu ja asennuspalvelu. Perustustyöt ja autotallien asennus tehdään tehtaan omien vastuullisten asentajien toimesta. 
 

 

Toimitus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tontin mukaan.

  

Tilatessasi autotallin meiltä pakettiin kuuluu aina yksilöllinen suunnittelu jolla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

 
 

Kaikki valmismallien pohjaratkaisut ovat muokattavissa sinun toiveidesi mukaan.

Meidän suurelementtitekniikka mahdollistaa autotallien yksilöllisen muuntelun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit muokata autotallin ja katoksen leveyttä, pituutta, kääntää pohjan peilikuvaksi, vaihtaa ovien ja ikkunoiden paikkaa, ulkoverhousta, kattomallia, ilman varastoa, varaston kanssa... jne. Lähetä tarjouspyyntö lomakkeemme haluamasi autotallin kohdalta ja liitä mukaan yksilölliset toiveesi, niin ammattitaitoiset myyjämme ovat sinuun yhteydessä ja antavat tarjouksen toivomillasi muutoksilla.

 

Ulkoverhousvalikoimaamme kuuluu:

paneli-, hirsipaneli-, levyrappaus-, peltiprofiili- ja peltikasettiverhoukset. Teemme pihapiirin ja asuinrakennuksen mukaan sovitettuja ratkaisuja. Laaja ulkoverhous valikoimamme ja räätälöidyt jalostus- sekä toimitussisällöt takaavat sopivan kokonaisratkaisun.


 

Toteutamme autotallit myös asiakkaan omista kuvista ja suunnitelmista tai valmiista piirustuksista.

Jos et löydä sopivaa valmismallia niin laita meille sähköpostilla / lomakkeella omat ideat ja ajatuksesi paperille vaikka hahmotelmana niin suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukainen autotalliratkaisu tai jos sinulla on jo valmis piirrustus autotallista kysy meiltä  tarjous toimituksesta! - Yksilöllinen suunnittelu palvelee toiminnallisesti juuri sinun arkea parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Tehtaan oma suunnittelu, asennus- ja perustuspalvelu takaavat onnistumisen projektin alusta loppuun saakka.

Asennus- ja perustuspalvelumme palvelee kautta maan.

 

näppärä-autotallien elementtituotanto

 

näppärä-autotallien elementit valmistetaan omalla tehtaalla Mikkelissä, elementtituotanto ja laadunvalvonta on sertifioitu ja sille on myönnetty Finotrolin  varmennustodistus. Tämä todistus tulee autotallitoimituksen mukana asiakkaalle. Sertifikaatti on voimassa 21.05.2023 saakka.

http://www.finotrol.fi/certificates.php


 

Suosittelemme avaimet käteen- ja säältä suojaan asennusta. 

 

"Näyttää helpolta, kun sen osaa!"

”Suurin yksittäinen syy rakennushankkeiden budjettien ylittymisiin yksityistalouksissa on tilaajan optimismi. Hankesuunnitteluvaiheessa avaimetkäteen toimitusta pidetään kalliina. Vasta lopputulemana huomataan yhteiskustannuksien ja omantyön osuuden todelliset vaikutukset. Usein myös aikataulu ja henkiset rasitteet moninkertaistuvat.”
 

Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme ja tehdään yhdessä juuri sinun toiveistasi totta!

Rakentavin terveisin nuoremman polven yrittäjä RI Toni Laitinen 

 

 

Yksilöllisesti räätälöidyt näppärä-autotallit ja toimitus.

Ulkoverhousmateriaalit: paneli-, hirsipaneli-, levyrappaus-, peltiprofiili- ja peltikasetti.

Teemme autotallit myös asiakkaan omista kuvista.
 

Vaivaton tapa rakentaa avaimet käteen -toimitus.

Asennus- ja perustuspalvelu kautta maan.

Vinkki!
Uudisrakentaja, tilaa meiltä autotallitoimitus ensimmäisenä tontille, näin saat autotallista hyvän lukollisen lämminvaraston koko talonrakennusprojektin ajaksi.

 


Kannamme vastuumme yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitamisesta ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmaan. https://www.tilaajavastuu.fi
Luotettava Kumppani –yritys
Näppärä Autotallis