UA-215561991-1
top of page
  • Writer's picturenäppärä-autotallit

Saat meiltä juuri sellaisen autotallin kuin tarvitset

Hyvän suunnittelupalvelun ja hyvän elementtisuunnittelun avulla pystymme toteuttamaan kustannustehokkaasti avaimet käteen -palveluna juuri sellaisen autotallin, katoksen tai yhdistelmän pihasaunalla, työhuoneella, varastolla tai harrastustilalla kuin tarvitset. Siis melkein mitä vaan!


Asennamme kaikki näppärä-autotallit säältä suojaan päivässä, heti suoraan kuljetuksen saavuttua asiakkaan tontille. Näin varmistetaan elementtien katkeamaton kuivaketju.


näppärä-autotallien ja -katosten suurelementit valmistetaan sisätiloissa omalla tehtaallamme Mikkelissä. Valmiit elementit lastataan tehtaalta suoraan kuljetukseen sateelta suojattuina.


Elementtirakentamisen etuja ovat nopeuden lisäksi näppärä-autotallit tehtaan Finotrol sertifioitu laadunvalvonta, tehtaan omat asentajat, kuivaketjun hallinta, tasainen ja korkea laatu.


Kaikki näppärä-autotallit -toimitukset asennetaan vähintään säältä suojaan ja suosittelemme kaikille tuotteillemme avaimet käteen asennusta.Kuvassa Nummelan autotallin asennus ja Toni Laitinen näppärä-autotallit.17 katselukertaa

Comments


bottom of page