Autotallinovet

Asennamme autotalleihin Hörmannin nosto-ovet.

Hörmannin nosto-ovissa yhdistyvät tinkimätön saksalainen laatu ja viimeistelty design. Myös hinta-laatusuhde on markkinoiden paras.


Eristämätön autotallin nosto-ovi

Eristämätön autotallin nosto-ovi sisältää vaihtoehdon myös eristämättömille kylmille autotalleille sekä autokatoksille. Eristämättömillä nosto-ovilla on sama vahva rakenne kuin eristetyillä nosto-ovilla ja ne tarjoavat näin hyvän suojan omaisuudellesi. Nosto-ovi on kevyt käyttää, mutta se on mahdollista varustaa muiden ovien tapaan myös sähköisellä avaajalla.


Eristetty autotallin nosto-ovi

Valikoimasta löytyvät myös energiataloudelliset nosto-ovet, myös autotallin nosto-ovi käyntiovella löytyy mallistosta. 


Avausautomatiikka

Kaikki nosto-ovet ovat varustettavissa helppokäyttöisillä ja turvallisilla Hörmann ovikoneistoilla. Ovikoneistot on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Oviautomatiikka on helposti laajennettavissa yhdistäen muita Hörmann tuotteita ja ominaisuuksia, tarjoten sinulle arjen helppoutta. Oven avaaminen ja sulkeminen tapahtuu kätevästi kaukosäätimen nappia painamalla, sinun ei tarvitse kotiin saapuessasi kuin ajaa talliin. 


Turvallisuus

Hörmann nosto-ovet on varustettu sormisuojatuilla lamelleilla, jotka estävät käsien joutumisen puristuksiin ovea aukaistessa tai suljettaessa. Edistykselliset nosto-ovien koneistot tunnistavat sulkeutuessaan välissä olevan esteen ja estävät oven laskeutumisen. 

Ovikoneistojen turvallisuuden täydentää BiSecur -järjestelmäKysy lisää myynnistämme!

Autotallin oven kauko-ohjattu avaus.

BiSecure lisävarusteena.

Toimintoja ohjataan tyylikkäällä käsilähettimellä.
Erityisen kätevä on oven asennon kyselytoiminto, voit tarkistaa napin painalluksella, onko ovi auki vai kiinni.

Luotettava Kumppani –yritys
Näppärä Autotallis